BOUWKUNDIG ADVIES EN TOEZICHT
LinkedIn

Ontwerp en tekeningen

 
 

Buro Kemper verzorgt op wens ook uw ontwerp en tekent dit uit. Specialiteit hierbij is de weergave in 3-D tekeningen. Voor veel mensen is het lezen van bouwkundige tekeningen niet makkelijk, laat staan het visualiseren van een ontwerp vanaf papier. Buro Kemper is een groot voorstander van het in 3 dimensies uittekenen van de een ontwerp, zeker als er sprake is van een nieuw ontwerp. Niet alleen verduidelijkt dit het ontwerp voor de gebruiker, maar is tevens een goed instrument ter controle van de constructie en afmetingen in de bouw. Meerdere malen heeft Buro Kemper door het uittekenen in 3D fouten, en daarmee kosten, in de uitvoering kunnen voorkomen. Ook kunnen wij voor u uw reeds gemaakte ontwerp van 2D naar 3D vertalen. Dit bijvoorbeeld in het geval dat u een ontwerp van een architect heeft die u geen 3D tekeningen kan aanbieden.
Vanzelfsprekend maken wij ook bestek- en bouwaanvraagtekeningen, en waar nodig verzorgen wij ook de welstandsgoedkeuring met een presentatie van het plan, en indien noodzakelijk een maquette.
Een ander specialisme van Buro Kemper is het vervaardigen van splitsingstekeningen. Hier hebben wij een langjarige ervaring mee, met name het splitsen van grote complexe woningbouwcomplexen. Voorbeelden hiervan zijn project Kattenburg in Amsterdam (374 appartementsrechten), Project Dobbelmanterrein Nijmegen (283 appartementsrechten) en Het Breed in Amsterdam-Noord (Blokken A, F en M , 387 appartementsrechten).
Overweegt u een bouw of verbouw, en u wilt inzichtelijk hebben wat mogelijk is? Mail ons of bel op 06 55 780679 en wij laten u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen.