BOUWKUNDIG ADVIES EN TOEZICHT
LinkedIn

Bouwadvies


 
 

Door de jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende bouwprojecten heeft Buro Kemper ervaring opgebouwd in wat nodig is om goed te bouwen. Deze ervaring willen wij graag met u delen. Dat kan zijn door u op weg te helpen van hoe u een eigen bouw of verbouw organiseert,  tot het geven van een second opinion op een door u in opdracht gegeven ontwerp. Daarbij is onze ervaring in het toepassen van de meest uiteenlopende materialen en technieken in de bouw natuurlijk zeer waardevol. Vaak komt een toepassing pas dan tot stand als er een oplossing is gevonden die niet voor de hand ligt. Dit “out-of-the-box” denken heeft al menig mooi detail opgeleverd. Hierin is voor ons het streven naar een combinatie van bouwkundig zuivere oplossing en een esthetisch fraai uitgevoerd detail een absolute must.

Waar wij ons door de jaren heen in hebben gespecialiseerd is het thema duurzaamheid. En dan met name daar waar bouwkunde en installatietechniek bij elkaar komen.  Dit is ontstaan uit de constatering dat bij heel veel projecten het bouwkundige deel niet met het installatietechnische deel zijn afgestemd. Dat heeft tot gevolg dat de energiekosten onnodig hoog blijken uit te vallen, terwijl dit door zeer geringe aanpassingen in het ontwerp voorkomen hadden kunnen worden. Ook kan Buro Kemper u helpen de uitvoering van de gerealiseerde energiebesparende maatregelen te controleren. Daarbij maken wij gebruik van een infra-rood camera om een vooraf-achteraf beeld te maken om zo de juiste verwerking van de materialen en uitvoering van de betreffende details te controleren.  Buro Kemper is geschoold in het ontwerpen en uitvoeren van Passiefhuizen. Dit zijn woningen met een extreem lage energiebehoefte. Heel veel van de in deze ontwerpen toegepaste technieken zijn zonder meer over te zetten op meer traditionele ontwerpen om zo de energiebehoefte van de woning te verlagen.

 Buro Kemper is nadrukkelijk geen installatie-adviesbureau. Maar door de langjarige ervaring wat werkt en niet werkt kunnen wij u in deze goed beoordelen of een installtieplan voor uw woning werkt of niet. Vooral bij de toepassing van warmtepompen kunnen wij u deskundig adviseren.

Kortom heeft u advies nodig omtrent bouwen, Mail ons of bel op 06 55 780679 en wij laten u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen!